Sivut
(Siirry kohteeseen…)
Etusivu
Haluaisitko leipuri-kondiittoriksi?
Alkavat koulutukset
Oppisopimus
Nuoret Yrittäjät
▼
sunnuntai 29. syyskuuta 2013
Kermakakkuja ja pursotusharjoituksia
›
Opiskelijat harjoittelivat kermakakkujen valmistusta erilaisin koristelupursotuksin ja koristeraappaa käyttäen. Tätä kakkua tehde...
lauantai 28. syyskuuta 2013
Luumu-vaniljapitkoja ja ananas-greippikransseja
›
Kolmannen vuosikurssin opiskelijat valmistivat luumutäytteisiä vaniljapitkoja. Näitä pitkoja voi tehdä joulun ajan kausituotteina, m...
Herukka- ja kinuskikakkua
›
Sokerikakkupohjalle valmistettua kermaista mustaherukkakakkua. Suklaaristikkoreunat ovat tehty muovikalvon päälle, joka on painettu hyyd...
Leipurin kello ja Isoäidin reseptit
›
Valmistin leipurin kellon leipätaikinasta. Viisarit, numerot ja kirjoitus on maalattu vehnäjauhoista, tomusokerista, kaakaojauhos...
perjantai 27. syyskuuta 2013
Korileipää
›
Viljaisaa korileipää. Leivät kohotetaan korissa, joka on jauhotettu sisäpinnaltaan ja siitä johtuen leivän pintaan saadaan kiva ...
Ruukkuleipää
›
Ostin kaupasta saviruukkuja. Pesin ne lämpimällä vedellä ja annoin olla yön yli vedessä. Tämän jälkeen ruukut saivat kuivahtaa. Ruukun s...
Erilaisia kierrewienereitä
›
Kolmannen vuoden leipuri-kondiitoriopiskelijat tekivät erilaisia kierrewienereitä. Kuvassa murotaikinapohjaiset, rahka-kermatäytteellis...
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio