Osaavat kädet

Sivut

▼
sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Mokka-applesiini konvehdit

›
    Anttilan astiaosastolla oli alennuskori, jota penkoessani löysin silikonisia konvehtimuotteja todella halvalla. Heti täytyi pää...

Valettuja suklaatöitä

›
Suklaatöitä tehdään leipuri-kondiittori opintojen kolmannen vuoden aikana. Halaavat puput on tehty valamalla temperoitu suklaa isoon suk...

Euran rinkelit

›
  Mureita, voin makuisia eikä liian makeita pikkurinkeleitä.   Toisen vuoden leipuri-kondiittori opiskelijat valmistivat käsinmuoto...

Prinsessakakkuja

›
Prinsessakakkuja tehdessä opiskelijat ovat oppineet useita asioita.  Hyvän täytekakkupohjan valmistamisen, kostutusveden keittämisen...

Savariini - ranskalainen jälkiruoka

›
Kolmannen vuoden leipuri-kondiittori opiskelijat valmistivat  ihania savariineja. Savariini on juhlava jälkiruoka, jonka nimi on kun...

Konvehtitikkarit

›
Nämä konevehtitikkarit valettiin temperoidusta tummasta suklaasta puolipallon muotoisiin konvehtimuotteihin. Täytetteksi vaahdotettiin h...
lauantai 8. maaliskuuta 2014

Appelsiini-cashewpähkinä konvehdit

›
Käsintehdyt konvehdit eli praliinit. Praliini sana juontaa juurensa romaanisten ja germaanisten kielten praline-sanasta. Leipuri-kondi...
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio
Sisällön tarjoaa Blogger.