Sivut
(Siirry kohteeseen…)
Etusivu
Haluaisitko leipuri-kondiittoriksi?
Alkavat koulutukset
Oppisopimus
Nuoret Yrittäjät
▼
sunnuntai 16. maaliskuuta 2014
Mokka-applesiini konvehdit
›
Anttilan astiaosastolla oli alennuskori, jota penkoessani löysin silikonisia konvehtimuotteja todella halvalla. Heti täytyi pää...
Valettuja suklaatöitä
›
Suklaatöitä tehdään leipuri-kondiittori opintojen kolmannen vuoden aikana. Halaavat puput on tehty valamalla temperoitu suklaa isoon suk...
Euran rinkelit
›
Mureita, voin makuisia eikä liian makeita pikkurinkeleitä. Toisen vuoden leipuri-kondiittori opiskelijat valmistivat käsinmuoto...
Prinsessakakkuja
›
Prinsessakakkuja tehdessä opiskelijat ovat oppineet useita asioita. Hyvän täytekakkupohjan valmistamisen, kostutusveden keittämisen...
Savariini - ranskalainen jälkiruoka
›
Kolmannen vuoden leipuri-kondiittori opiskelijat valmistivat ihania savariineja. Savariini on juhlava jälkiruoka, jonka nimi on kun...
Konvehtitikkarit
›
Nämä konevehtitikkarit valettiin temperoidusta tummasta suklaasta puolipallon muotoisiin konvehtimuotteihin. Täytetteksi vaahdotettiin h...
lauantai 8. maaliskuuta 2014
Appelsiini-cashewpähkinä konvehdit
›
Käsintehdyt konvehdit eli praliinit. Praliini sana juontaa juurensa romaanisten ja germaanisten kielten praline-sanasta. Leipuri-kondi...
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio