Sivut
(Siirry kohteeseen…)
Etusivu
Haluaisitko leipuri-kondiittoriksi?
Alkavat koulutukset
Oppisopimus
Nuoret Yrittäjät
▼
perjantai 9. helmikuuta 2018
Erilaisia leivoksia valmistui koulumme myymälään ja tilauksiin
›
Tuulihattupohjaiset kerma-vadelmaleivokset. Runegergin leivoksia. Mokka-aprikoosileivoksia. Marenkileivoksi...
Koukuttavan hyvää Talon omaa toffeeta
›
Talon Toffee Ohueksi valettua rouskuvan ihanaa maapähkinätoffeeta valmistui koulumme Eväsmestarin kahvilaan. Toffeeta valmist...
Leivän juuren eli raskin valmistus sekä taivaallista Ruisleipää
›
Ruisraskin valmistusta. Teimme uuden raskin ruisleivälle, koska vanhat raskit olivat tulleet kaikki käytetyiksi, kun koulun pakasti...
Suussasulavia Appelsiinimoussesuklaakakkuja ja Bannofeeta
›
Suklaakakkuja Kolmannen vuosikkurssin leipuri-kondiittoriopiskelijat valmistivat suklaakakkuja joissa maistui raikas appelsiinimouss...
sunnuntai 14. tammikuuta 2018
Opinnot alkoivat sokerityökurssilla
›
Leipuri-kondiittoriopiskelijoiden kevätlukukauden opinnot alkoivat sokerityökurssilla. Kurssin aikana opittiin valmistamaan koristetyö...
perjantai 22. joulukuuta 2017
Tänään oli juhlapäivä
›
Tämän päivän aikana saimme juhlia taas opintonsa päättäneiden kunniaksi. Lämpimät onnittelut valmistuneille leipuri-kondiittoreille ...
sunnuntai 17. joulukuuta 2017
Joulunajan leivonnaisia
›
Joulutorttuja on leivottu marraskuusta alkaen erilaisiin tilaisuuksiin sekä koulumme Eväsmestarin myymälään. Torttuja tehdessä op...
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio