Osaavat kädet

Sivut

▼
keskiviikko 13. huhtikuuta 2022

Pääsiäisaiheisia kakkuja ja leivoksia

›
Näitä kakkuja tehdessä on opittu paljon. Kakkupohjan valmistus, täytteen valmistus, kakun oikea kostutus ja pinnoitus, koristeiden valmist...

Koristekurssi alkoi

›
Konditoriakurssin aikana teemme monipuolisesti erilaisia kakun koristeita sokerimassasta ja marsipaanista. Pääsiäisaiheisesti aloitimme pu...

Raikkaan sitruunan makuisia pääsiäisbebejä

›
Pääsiäisen aikaan pääsiäisaiheisesti koristellut bebet tekevät hyvin kauppansa.

Mangohyydykeleivoksia koulumme juhlatilaisuuteen

›
Ihanan maukkaita hyydykeleivoksia valmistui koulumme juhlatilaisuuteen.

Huippuhyvää ruisleipää asiakkaan tilaukseen

›
Taitavat leipuri-kondiittoriopiskelijat leipoivat 76 isoa ruisleipää asiakkaamme tilaukseen. Ruisleipämme on saanut todella paljon asiakka...
lauantai 5. maaliskuuta 2022

Budabestleivoksia, kermasarvia ja suklaa kääretorttua

›
Ihana Budabest leivos tehdään hasselpähkinämarengista, kermaisesta täytteestä ja persikoista. Kermasarvet tehdään kaulittavasta lehtitai...
perjantai 25. helmikuuta 2022

Suosittua rahkapiirakkaa

›
Rahkapiirakka on yksi suosituimmista kausituotteista.
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio
Sisällön tarjoaa Blogger.