Sivut
(Siirry kohteeseen…)
Etusivu
Haluaisitko leipuri-kondiittoriksi?
Alkavat koulutukset
Oppisopimus
Nuoret Yrittäjät
▼
maanantai 1. toukokuuta 2023
Munkkeja vapuksi - Hyvää vapunaikaa!
›
Munkkeja leivottiin koulun leipomossa suuria määriä vappujuhliin. Munkit tehtiin tällä kertaa perinteiseen rinkilämunkki muotoon. Hyvää Va...
Petit Four - pieni herkullinen miniatyyrileivos
›
Petit four tarkoittaa tarkalleen ottaen ranskankielistä sanaparia eli "pientä uunia". Arvellaan nimen johtuvan siitä, että pikku...
Ruisraskin sekä vehnäraskin valmistus on leipuriopiskelijan perustaitoja
›
Leipuri-kondiittorin perustaitoihin kuuluu perinteisen ruisraskin sekä vehnäraskin valmistus. Opiskelijat tekevät raskit kotitehtävänä ann...
Croissant lehtevä leivonnainen makealla tai suolaisella täytteellä
›
Croisantteja tehdessä opitaan kaulaamaan oikeaoppisesti lehtevä taikina. Useat rasva- ja taikinakerrokset kerrostuvat kaulattaessa päällek...
Hatsapurin valmistusta - opiskelijan näyttötehtävä
›
Kuvassa valmistuu herkullisia hatsapureja. Leipuri-kondiittoriopiskelijat antavat osaamisestaan näyttöjä työelämässä. Einestuotteiden näyt...
Vesirinkelit - Suomen leipomoiden klassikkotuote
›
Vesirinkelit ovat eräs vanhimpia leipomotuotteita Suomessa. Kuoreltaan hieman sitkeähkö ja maultaan hyvin vehnämäinen rinkeli on monen lei...
Asikaan tilaustyö - levytäytekakkua teimme suurehkon määrän
›
Kuvassa koristellaan levytäytekakkkuja. Isoja määriä täytekakkuja tehdessä voidaan asiakkaalle ehdottaa levytäytekakkua pyöreän muodon sij...
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio