sunnuntai 18. toukokuuta 2025

Vintagekakkuja ja konvehteja

Leipuri-kondiittoriopiskelijat valmistivat erilaisia Vintagekakkuja. Jokainen opiskelija sai oman luovuutensa mukaisesti koristella kakun "vintagehengen" mukaisesti. Vintagekakun koristelussa käytetään runsaasti erilaisia pursotuskuvioita ja värejä kakkua koristellessa.
Pursotuskuvioita tehdessä tutustutaan erilaisiin pursotustyyleihin ja kokeillaan millaisia pursotuksia saa aikaiseksi erilaisilla pursotintyllilla.
Erilaisia kakkuja runsaine koristeluineen.
Bayleis täyttisiä konvehteja tehdessä kerrattiin suklaan temperoinnin asioita sekä erilaisten täytteiden valmistusta.
Herkukkatäytteiset konvehdit maistuivat oikein raikkailta. Konvehdit pakattiin asiakkaiden tilauksiin sekä koulun kahvilan myyntiin.