sunnuntai 21. maaliskuuta 2021

Erilaisia täytekakkuja


 

Lakka-kermakakkuja

 

Hiihtoloman jälkeen opinnot jatkuivat erilaisten kakkujen ja leivosten valmistuksella. Suurin osa opiskelijoista on työpaikoilla leipomoissa, kahviloissa ja paistopisteissä. Pieni osa opiskelijoista on koululla opiskelemassa sellaisia asioita, joita ei kaikissa työpaikoissa voi opiskella. Koululla olevat opiskelijat ovat pääsääntöisesti nyt keväällä valmistuvia opiskelijoita. 

 

Kakkuja tehdessä on opittu tekemään hyvin monenlaisia asioita mm.

- hyvin leikkautuva ja kuohkea kakkupohja 

- keittämään kostutusvesi jonka voi maustaa haluamallaan tavalla

- täyttämään kakku herkullisella täytteellä

- palettiveistä ja pyörivää kakkualustaa käyttäen pinnoittamaan kakku kermalla

- opittu on myös koristeraapalla kakkureunaan koristekuvion tekeminen

- kreemiruusujen valmistus


Marjaisa kermakakku



Prinsessakakku


Banaanikakkuja