sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Hääkakkunäyttelystä kuvia


Kolmannen ja toisen vuosikurssin leipuri-kondiittori opiskelijoiden rakentama hääkakku- ja makeispuffet pöytä on valmiina ja odottaa kahvittelijoita.

Tämä keväinen tapahtuma keräsi runsaasti hääkakuista kiinnostuneita ihmisiä paikalle - reilut neljäsataa henkeä kävi kahden tunnin kestävässä tapahtumassa. Paikalla oli runsaasti nuoria ihmisiä, opiskelijoita, koululaisia, työssäkäyviä ihmisiä, eläkeläisiä, pienten lasten äitiä vauvoineen jne.
Saimme kuulla kaunista piano- ja sellomusiikkia sekä kauniita lauluesityksiä tilaisuudessa koulumme opiskeljoiden esittäminä.

Tämä tilaisuus onnistui yli odotusten. Lämmin kiitos kaikille ihanille opiskeljoillleni, jotka  olivat tämän tilaisuuden päätähtiä ja näyttivät käden taitonsa. Lämmin kiitos myös kaikille tilaisuuteen osallistuneille vieraille - ilman teitä tämä tilaisuus ei olisi onnistunut!.

Seuraavassa kuvakoosteessa on erilaisia hääkakkuja mitä linjallemme on valmistettu.


Koivuaiheisesti koristeluja hääkakkuja. Täytteenä ihanaa mango-kermahyydykettä.
Erilainen, omaperäinen ja kaunis kakku.
Opiskelija neuloi kauniin koristenauhan koivupölkkyä koristamaan - monitaitoista leipuri-kondiittorin kädentaitoa!


5-kerroksinen kuppikakkutorni  keräsi paljon ihastuneita kommentteja. Kuppikakut  sisälsivät reilusti suklaata, italialaista marenkia erilaisine kuorrutevaihtoehtoineen.


3-kerroksinen suklaa-mansikkakakku hävisi nopeasti vierailijoiden suihin. Kakun alapuolelle opiskelija asetti suklaakorityön - joka on hieno taidonnäyte kondiittorin kädentaidoista.


5- kerroksinen mansikka-kermakakku oli kakkupöydän suosituimpia kakkuja.


5-kerroksinen hääkrokaani macaronleivoksineen oli hääkakkupöydän koristeena.


Appelsiini hyydykekakku oli kaunis ja herkullisen makuinen kakku.


Hääkakun voi valmistaa kolmion muotoiseksi kerroskakuksi. Pintakuorrutteena voi käyttää sokerimassoja ja marmoroida värejä keskenään, oranssi-valkea yhdiselmä on varsin raikas ja pirteä väri kakun pintaan.


3-kerroksinen sokerimassapäällysteinen kakku oli hurmaavan kaunis ja herkullisen makuinen.

Hääkakkupöytään valmistettiin konvehtitikkreita. Nämä tikkarit olivat menestys ja ne saivat pienten vierailijoiden silmät loistamaan...


Kauniit suklaakorit kaunistivat hääpöytää.


5-kerroksiseen hääkakkutelineeseen opiskelijat tekivät kahta erilaista kakkua. Mustikkatuorejuustotäytteistä ja appelsiini-greippitäytteistä kakkua.


Opiskelijat valmistivat erilaisia suklaakonvehteja, fudgeja ja vaahtokarkkeja hääkakkupöytään. Kaunis hääkarkkipuffet keräsi paljon kiitosta vierailijoilta.


Hääkakun voi koristella myös näin. Kermaristikko pursotuksin ja pienin kukkasin.

Omenaa, vaniljakreemi-kermavaahtoa, sokerikakkua ja italialaista marenkia sisältävä omenahyve oli eräs kakkupöydän suosituimpia kakkuja.


Kolmen suklaan makuinen hyydykekakku oli kaunis katsella ja maku oli taivaallisen hyvää!


Ellen Svinhuvud kakku on eräs herkullisimmista täytekakuista. Kakku koostuu mantelimarengista ja kahvi-kermakreemistä.


4-kerroksinen prinsessakakku oli koristeltu valkealla marsipaanikuorrutteella ja kauniilla ruusuilla.


Herttainen röyhelökoristeinen kakku oli herkullisen makuista.


Suklaa-daimtäytteinen kermakakku oli ihanan makuista.


 Bannofeeleivokset olivat menestys kakkupöydässä!


Panimopuolen opiskelijat vastasivat herkullisesta boolin valmistuksesta. Heidän valmistamansa booli sai valtavan suosion ja sitä se todella olikin. Juomapuolen opiskelijat näyttivät ammattiosaamisensa juhlassa hienosti! Lämmin kiitos heille siitä.