lauantai 25. helmikuuta 2017

Lihapiirakat - yksi suosituimmista leipomoalan tuotteistamme

Eräs asiakas sanoi lihapiirakoistamme näin...
"törkeän hyviä".
No onhan ne, täytettä laitamme reilusti ja kun reseptit
on kohdallaan ja niitä noudatetaan,  
niin eihän niistä huonoja voi silloin tulla.

Lihapiirakoita tehdessä opitaan kaulaamaan isoja taikinakaulauksia kaulauskoneella
 sekä käyttämään  linjaa, johon laitetaan lihapiirakalle soveltuva terä,
joka leikkaa taikina-aihiot piirakalle.


Lihapiirakat paistetaan rypsiöljyssä, jonka jälkeen ne jäähdytetään jäähdytyskaapissa
 ja pakataan krokopusseihin.
Tuotteelle laaditaan tuoteseloste sekä hintalaskelma.
Asiakkaiden tilausten mukaisesti opiskelija
valmisti voileipäkakkuja.

Voileipäkakut pakattiin kirkkaisiin muovisiin rasioihin,
joissa on musta muovinen tarjoilualusta.