sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Runsauden sarvi täytettiin konvehdeilla, marmeladeilla ja toffeemakeisilla

 
Runsauden sarvi herkkuineen.
Kolmannen vuosikurssin leipuri-kondiittori opiskelijoilla on
 menossa nyt
erikoistuotteiden valmistus pientuotannossa
kurssi.
Kurssin aikana tehdään  mm. krokaaneja.
 
Runsauden sarvi täytettiin opiskelijoiden valmistamilla
 karpalo- ja kermalikööritäytteisillä konvehdeilla
 aprikoosi- ja mansikkamarmeladeilla sekä toffeemakeisilla.
 
Tämän krokaanityön opiskelijat koristelivat
sokerimassasta tehdyillä pionikukilla
 ja vihreällä lehtiköynnöksellä.

 
Krokaanityöt aloitetaan kaavojen piirtämisellä.
Opiskelijat saavat itse suunnitella haluamansa
 mallisen krokaanityön koristeineen.
 
Tämä kaunis krookaani sai
koristeeksi oranssiset ruusut.
 
Krokaanityöt toimivat myös erilaisten herkkujen tarjoilualustoina.
Tässä kuvassa karpalotäytteiset konvehdit odottavat suklaalla sulkemista.
Konvehdit irtoavat muoteistaan helposti,
 kun suklaan temperointi on onnistunut.
 
Karpalokonvehdit ovat valmiit runsauden sarven täytteeksi.
 
 
 Kermaliköörin makuisia konvehteja. Konvehtien täytteeksi opiskelijat
 keittävät erilaisia täytteitä, joita voidaan
 maustaa erilaisilla marja- ja hedelmäpyreillä,
aromeilla, likööreillä,
marjarouheilla, pähkinöillä yms.