perjantai 6. huhtikuuta 2018

Pääsiäispitkoja ja Savariineja

Pääsiäisajan pitkoja.
Tällä kertaa teimme herkullisia pitkoja,  joiden täytteenä on raikasta ananas-greippitäytettä, täyteläistä vaniljakreemiä, stroisselia sekä valkosuklaakuorrutetta.
Nämä pitkot olivat varsinaisia herkkupitkoja kaikkine täytteineen ja kuorrutteineen.

Hedelmäsavariinit.
Savariinit ovat harvoja konditoriatuotteita,  jotka sisältävät hiivaa. Raskitettu ja huokoisa hiivataikina paistetaan pienissä kakkuvuokissa - savariinivuokissa.
Tämän jälkeen pienet kakkuset kastellaan keitetyllä sokerivedellä, joka on maustettu sitrushedelmillä ja rommilla.
Koristeeksi pursotetaan kermavaahtoa ja koristellaan haluamilla hedelmillä tai marjoilla.