Pääsiäisajan pitkoja.
Tällä kertaa teimme herkullisia pitkoja, joiden täytteenä on raikasta ananas-greippitäytettä, täyteläistä vaniljakreemiä, stroisselia sekä valkosuklaakuorrutetta.
Nämä pitkot olivat varsinaisia herkkupitkoja kaikkine täytteineen ja kuorrutteineen.
Hedelmäsavariinit.
Savariinit ovat harvoja konditoriatuotteita, jotka sisältävät hiivaa. Raskitettu ja huokoisa hiivataikina paistetaan pienissä kakkuvuokissa - savariinivuokissa.
Tämän jälkeen pienet kakkuset kastellaan keitetyllä sokerivedellä, joka on maustettu sitrushedelmillä ja rommilla.
Tämän jälkeen pienet kakkuset kastellaan keitetyllä sokerivedellä, joka on maustettu sitrushedelmillä ja rommilla.
Koristeeksi pursotetaan kermavaahtoa ja koristellaan haluamilla hedelmillä tai marjoilla.