lauantai 7. toukokuuta 2022
Valmistimme erilaisia täytekakkuja
Konditoriakurssin aiheena oli erilaiset täytekakut.
Kuvassa murotaikinapohjainen marjainen täytekakku.
Kääretorttukakkuja.
Kakut täytettiin kermaisella mansikkamoussella. Kuorrutus oli suklaakreemillä ja suklaaklaseerauksella. Kreemistä valmistettu ruusu koristi kakkua. Äidille laatta valmistettiin sokerimassasta.
Muhkeat kermakakut täytettiin metsämansikalla ja kermalla. Pinnalle laitoimme kinuskiatäytteen ja kakku koristeltin tehdyillä marsipaaniruusuilla.
Herkullinen karkein ja keksein koristelu kakku sisältää Baylesituorejuustotäytteen. Pinnalle tehtiin suklaasta ja kermasta ihanan makuinen valutusreuna.
Popparikakku on yksinkertainen ja helppo gluteeniton kakku. Kakku sisältää suklaata, kermaa ja poppareita.
Kakkujen klassikko. Mantelimarenkipohjainen mokkakreemin ja mantelilastuin koristelu kakku on eräs maukkaimmista kakuistamme.