lauantai 11. lokakuuta 2014

bannofeekakkuja


Herkullista ja helppotekoista bannofeekakkua. 
Kakku on vamistettu irtopohjaiseen kakkuvuokaan. Pohja on keksimurua ja voita. Täytteenä opiskelijoiden keittämää kinuskikastiketta, banaania ja vaniljakermaa. Opiskelijat koristelivat kakun tekemillään suklaakoristeilla. 


Osaan kakkujen päälle laitettiin myös opiskelijoiden valmistamia kreemiruusuja.


Nämä leivoskokoiset bannofeet valmistettiin silikonimuotteihin. 
Joskus olen miettinyt miksi bannofeeta ei löydy kahviloista ja konditorioista, koska kakku on hyvin helppo valmistaa ja tavattoman suosittu!? 
Keksipohjat voisi tehdä ennalta valmiiksi pakasteeseen ja kakun tai leivoksen täyttää aina päivän tarpeen/tilauksen mukaisesti.