sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

Leipomossa työskentelyä

Ylä-Savon ammattiopistossa on syksystä lähtien saatu työskennellä uudessa leipomossa.
Uusi leipomo on avara ja valoisa työskennellä.
Kuvassa opiskelijat valmistavat korvapuusteja ja pikkupullia.

Korvapuustien valmistusta.

Korvapuustien kaulaukset ovat työpöydän mittaisia
 ja yhdestä kaulauksesta saadaan jopa sata korvapuustia tehdyksi.

Nuoret yrittäjäopiskelijat Erityisen hyvää yrityksestä
viettivät kiireisen työviikon. 
Tilaustöitä oli voileipäkakuista, täytekakuista ja pikkuleivistä.

Toisen opintovuoden opiskelijat oppivat valmistamaan 
vetopohjamassan ja valmistivat
 kreemi- mansikkatäytteisiä kääretorttuja.