Tosckapullia.
Leipuri-kondiittori opiskelijat tekevät opintojen aikana monenlaisia kappalepullia.
Kuvassa olevat herkulliset pullat ovat tosckapullia.
Pullien päälle keitettiin toska -
eli kiehautettiin voi, sokeri, mantelilastut, kerma ja
pieni määrä vehnäjauhoja.
Kristallipullien sokerointi.
Eräs suosituimpia pullia on vanilja-voitäytteiset kierrepullat.
Paistamisen jälkeen pullat voidellaan
sulalla voilla ja kieritellään sokerissa.
Voisilmäpullat.
Nämä herkulliset pullat häviävät kiireen vilkkaa
kahvila-asiakkaiden suihin.
Pullakori täynnä erilaisia pullia.
Käärmepullia, kierrepullia, kristallipullia,
hillopullia, raesokeripullia, suklaapullia...
Pulla....
tuo meidän rakas perinnekahvileipämme on saanut monenlaista muotoa.