lauantai 8. huhtikuuta 2017

Pullakauppa käy hyvin koulumme myymälässä

Tosckapullia.
Leipuri-kondiittori opiskelijat tekevät opintojen aikana monenlaisia kappalepullia.
Kuvassa olevat herkulliset pullat ovat tosckapullia. 
Pullien päälle keitettiin toska -
 eli kiehautettiin voi, sokeri, mantelilastut, kerma ja
pieni määrä vehnäjauhoja.

 Kristallipullien sokerointi.
Eräs suosituimpia pullia on vanilja-voitäytteiset kierrepullat.
Paistamisen jälkeen pullat voidellaan 
sulalla voilla ja kieritellään sokerissa.

Voisilmäpullat.
Nämä herkulliset pullat häviävät kiireen vilkkaa
 kahvila-asiakkaiden suihin.


Pullakori täynnä erilaisia pullia.
Käärmepullia, kierrepullia, kristallipullia, 
hillopullia, raesokeripullia, suklaapullia...
Pulla....
tuo meidän rakas perinnekahvileipämme on saanut monenlaista muotoa.