lauantai 8. huhtikuuta 2017

Leipuri-kondiittoriopiskelijoiden valmistama jälkiruokabufeepöytä

Jälkiruokabufeepöydässä tarjoiltiin:
Käsinvalmistettuja Baileys- ja minttutäytteisiä konvehteja
Metsämansikkatäytteisiä Petit Foursseja
Kahvinmakuisia tiramisuleivoksia
Lakka-kermatäytteisiä tuulihattuja.


Ylä-Savon ammattiopistossa saimme viettää ison rakennusurakan päätteeksi juhlapäivää.
Koululle rakennettiin 
-  uusia opetustiloja
-  uusi kahvila
-  Eväsmestarin myymälä
-  leipomo
-  hallintosiipi

Ylä-Savon ammattiopisto on avara, valoisa, nykyaikainen ja moderni oppimisympäristöltään.

Avajaisjuhlista sekä Ylä-Savon ammattiopiston muistakin  tapahtumista  voit katsoa kuvia seuraavasta linkistä