Tämän viikon aiheena olivat erilaiset kaulattavat tuotteet. Opiskelijat oppivat tekemään erilaisia voi-, lehti-, wiener-, ja croissant taikinoita. Taikinakaulauksista valmistettiin niin makeita, kuin suolaisia tuotteita.
Keskiviikko olikin etäopiskelupäivä, jolloin opiskelijat tekivät kaulattavista tuotteista etätehtäväkoosteen.
Ilokseni olen saanut huomata, että annetut etätehtävät palautetaan ajallaan ja huolellisesti tehtyinä. Kiitos ahkerat ja osaavat opiskelijamme!
Wienertaikinat kuuluvat myös kaulattaviin tuotteisiin.
Kuvassa herkulliset pitkät kierrewienerit pakattuina myymälään vietäväksi.
Herkulliset lehtitaikinasta valmistetut omenalehdykät .
Tuotteisiin tehdään tuoteselosteet ja hinntatiedot tarrakoneella.
Tämä vaihe on myös tärkeä osa oppimista.