Kokeilimme uusia kakkureseptejä.
Testauksessa oli pirteänmakuinen puolukka-valkosuklaakakku.
Tämä kakku oli todella raikkaan makuinen kakku, jossa yhdistyi pirtsakka puolukka pehmän makuiseen vaniljaiseen valkosuklaatuorejuustoon.
Glaseeraus kakun pinnoitteeseen saadaan aikaiseksi liivatteen avulla, joka lisätään kermaan, glukoosisiirappiin tai kondensoituun maitoon.
Glaseerausohjeita on hyvin monenlaisia esim. maitopohjaiset glaseeraukset ja suklaapohjaiset glaseeraukset.
Tämä kakku oli myös koeleivonnassa.
Kokeilemme uusia reseptejä, jotta voisimme tehdä koulumme Eväsmestarin kahvilaan erilaisia kakkuja asiakkaillemme.
Kakku oli ihana uutuusresepti, jota tulemme valmistamaan jatkossakin.
Kakun kuuluu olla sisältä pehmeän tahmainen.
Päällä olevan suklaan tulee olla "valuva".
Ensitestauksen jälkeen opimme sen,
että kakkua pidetään uunissa vähemmän aikaa,
jotta kakusta tulee vieläkin mehemämpi ja tahmaisempi.