Rapeakuorista vehnäleipää
Elintarvikealan perustutkinnon leipuri-kondiittoriopiskelijat leipovat
hyvin monenlaisia ruokaleipiä koulumme Eväsmestarin myymälään.
Perinteisellä raskitusmenetelmällä leivottua ruisleipää
Ruisleipää leivotaan leipomossa viikottain. Leipää tehdessä opitaan leivän juuren valmistus eli raskittaminen sekä kahdella kädellä leipien "riivaus" oli pyöreään muotoon leivän leipominen.
Moniviljasämpylä taikinaa
Koulun leipomossa valmistetaan suuria määriä erilaisia sämpylöitä koulumme Eväsmestarin kahvilaan sekä koulun lounaalle. Näitä tuotteita tehdessä opitaan käsittelemään isoja määriä taikinaa jolloin sarjatyöskentelyn vaiheet tulevat opittua hyvin.
Tällä kertaa teimme kampasämpyylöitä.
Koulun luonaslinjastoon opiskelijat vievät lämpimät sämpylät rottinkikoreissa.
Sämpyläkorin päälle laitetaan puhdas leiville tarkoitettu liina.