sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Elintarvikealan opiskelijat ovat työssäoppimassa


Blogini on ollut nyt jonkin aikaa päivittämättä, koska opiskelijamme eivät ole enää maaliskuun jälkeen olleet kouluopetuksessa  koulullamme, vaan  elintarvikealan opiskelijamme on kevään ajan työssäoppimissa yrityksissä.
 
Työssäoppimassa opiskelijoitamme on  mm. leipomoissa, pitopalveluyrityksissä, tavaratalojen paistopisteissä, ravintoloissa, kahviloissa, sairaaloiden ja terveyskeskusten keittiöissä jne.

Työssäoppimisen voi tehdä myös ulkomailla. Tällä hetkellä leipomoalan opiskelijamme on työharjoittelussa Sveitsissä.

Työssäoppisen aikana ammatinopettaja kiertää työpaikoilla ja seuraa opiskelijoiden oppimista siellä sekä ottaa vastaan ammattiosaamisen näyttöjä. 


Työssäoppiminen aikana opiskelijat suorittavat ison osan opintoja työpaikalla 
ja
 jokainen työharjoittelujakso antaa opiskelijalle mahdollisuuden tutustua erilaisiin työpaikkoihin, työtapoihin.

Hyvin suoritettu työssäoppimisjakso on antanut monelle opiskelijalle mahdollisuuden työllistyö ko. yritykseen. Yhteistyö- ja vuorovaiktustaidot ovat avainasioita,  jotka korostuvat topsjaksojen aikana.

Hyvää työssäoppimisen aikaa kaikille opiskelijoilleni!