Blogini on ollut nyt jonkin aikaa päivittämättä, koska opiskelijamme eivät ole enää maaliskuun jälkeen olleet kouluopetuksessa koulullamme, vaan elintarvikealan opiskelijamme on kevään ajan työssäoppimissa yrityksissä.
Työssäoppimassa opiskelijoitamme on mm. leipomoissa, pitopalveluyrityksissä, tavaratalojen paistopisteissä, ravintoloissa, kahviloissa, sairaaloiden ja terveyskeskusten keittiöissä jne.
Työssäoppimisen voi tehdä myös ulkomailla. Tällä hetkellä leipomoalan opiskelijamme on työharjoittelussa Sveitsissä.
Työssäoppisen aikana ammatinopettaja kiertää työpaikoilla ja seuraa opiskelijoiden oppimista siellä sekä ottaa vastaan ammattiosaamisen näyttöjä.
Työssäoppiminen aikana opiskelijat suorittavat ison osan opintoja työpaikalla
ja
jokainen työharjoittelujakso antaa opiskelijalle mahdollisuuden tutustua erilaisiin työpaikkoihin, työtapoihin.
Hyvin suoritettu työssäoppimisjakso on antanut monelle opiskelijalle mahdollisuuden työllistyö ko. yritykseen. Yhteistyö- ja vuorovaiktustaidot ovat avainasioita, jotka korostuvat topsjaksojen aikana.
Hyvää työssäoppimisen aikaa kaikille opiskelijoilleni!