Lihapiirakkaa valmistimme ison erän koulumme Eväsmestarin myymälään.
Saimme todeta että piirakat varsin nopeasti oli myyty asiakkaillemme.
Mehevä piirakka sisältää reilusti täytettä
- naudan lihaa, sipulia, riisiä, kananmunia ja mausteita.
Tuotetta tehdessä opitaan kaulaamaan kaulauskoneella isoja taikinakaulauksia, sekä ajamaan kaulaukset linjalla lihapiirakka-aihioiksi.
Lihapiirakat paistetaan rypsiöljyssä.
Lihapiirakoiden paistoaika on n. 5 min. 180 asteisessa rasvassa.
Hyvää - kyllä se maistuu vain todella hyvältä.
Asiakkailta tuli sellainen palaute näistä piirakoista, ettei ole
"parempaa lihapiirakkaa syöneetkään".
Hienoa on saada suoraa palautetta asiakkailta ja välittää se osaaville opiskelijoillemme.