lauantai 19. joulukuuta 2020

Suussa sulavan maukkaita pähkinäkransseja, luumupitkoja, sekä herkkupitkoja


 Pähkinäkransseja kaneli-vaniljatäytteellä

Kausituotteita tehdessä pullataikinasta valmistetaan myös kauteen sopivia tuotteita. Kuvassa kranssin muotoon leikattuja kaneli-pähkinäkransseja.



Wienertaikinaan valmistetut luumu-vaniljapitkot

 ovat myös joulunajan kausituotteita.


Herkkupitkoja viimmeistellään "talvipitkoiksi". 

 Pitkot saavat tällä kertaa valkoisella kahvileivänkuorrutteella pensselikoristelun.

 Pitkoja voi viimmeistellä erilaisilla kuorrutteilla monella tapaa.

Usein kuorrute spritsataan pinnalle kauniisti - nyt teimme hieman rustiikkisemman viimmeistelyn eli tarkoituksella hieman käsintehdyn koristelllun näköisen.