sunnuntai 3. lokakuuta 2021

Kakkuja ja leivoksia

 

 

Hei blogini lukijat

Pieni tauko on jälleen ollut blogini osalta,  mutta opinnot opiskelijoilla on koko syksyn ajan hurjaa vauhtia edenneet! Kiitos ihanat ja reippaat opiskelijani!

Kuvassa olevaa herkullista tiramisukakkua valmistui juhlatilaisuuteen. Opiskelijat tekevät oppilastyönä tilaustöitä sekä koulun kahvilaan erilaisia tuotteita. Eväsmestarin myymälässä on myynnissä myös opiskelijoiden tekemiä tuotteita. Koulun ruokailuun valmistuu viikottain erilaisa leipätuotteita. 

Opiskelijat tekevät erilaisia konditoriatuotteita, kausituotteita sekä einestuotteita riippuen mitä opinnoissa kullakin opiskelijoilla tällä hetkellä menee.

Työssäoppimista opiskelijoilla on on torstai ja perjantaipäivät. Työpaikoilla opitaan paljon uusia asioita leipomotuotteiden valmistuksesta erilaisten koneiden käyttämiseen. Työpaikoilla annetaan myös ammttiosaamisen näyttöjä.

_____________________________



Ooperaleivoksia

 ihanalla mantelipohjalla, suklaaganachella ja suklaakreemillä täytettyinä.



Aleksanterinleivoksia

 muropohjalla ja vadelmatäytteellä.



Canapeleivosten leikkaus


Rapeat ihanan sokeriset

 ja voitaikinaan valmistetut valmiit Canapeet.



Suklaaglaseeratut kakut odottavat koristelua.


Vadelmarivileivokset


Paljon kaikkea muutakin koulumme leipomossa on opittu valmistamaan syksyn aikana niin einestuotteiden kuin pullatuotteiden osalta. 

Kaikkia kuvia en valitettavasti aina ehdi tänne laittamaa.

Toivon blogini lukioille ihanaa loppusyksyä.

 YSAo:n sivujen kautta voit hakeutua leipomoalan koulutuksiin, ota rohkeasti yhteyttä jos leipomoalan koulutus kiinnostaa sinua.