torstai 28. marraskuuta 2013

Torttuja vadelmatäytteellä

Voitaikinatorttuja,  jotka on täytetty marjaisella vadelmatäyteellä. Nämä tortut voivat olla hyvä vaihtoehto sellaisille asiakkaille, jotka eivät pidä luumun mausta. Torttuja voidaan tehdä eri muotoisiksi ja täyte voi olla muutakin kuin perinteistä luumutäytettä. 

Vasemman puoleisten torttujen pintaan lisäsimme hunajapaahdettuja riisikrokantteja ja näin saimme  tuotteelle hieman erilaista näköä ja makua.


Torttujen tukipahviksi valittiin pirteä puna-keltainen leipuripojalla kuvioitu tukipahvi. Opiskelijat valitsevat leipomoluokan pakkausvarastosta tekemilleen tuotteille asianmukaiset ja myyvät pakkaukset.

Tuotteen oikeanlainen pakkaminen on yhtä tärkeä asia kuin herkullisen tuoteen valmistus. Turhaahan valmistettaisiin kaunis ja herkullinen tuote, jos pakkaus ei olisi asianmukainen ja houkutteleva.