perjantai 18. elokuuta 2017

Syyslukukausi on alkanut - suklaankäsittelyä ja koristeiden valmistusta


Ihana ja rentouttava kesäloma on takana.
Opiskelijat ja opettajat ovat palanneet töiden ääreen.

Leipuri-kondiittoreiden opinnot alkoivat

Erikoistuotteiden valmistus pientuotannossa kurssilla.

Kurssin aikana tehdään erilaisia suklaatöitä, konvehteja ja koristeita.

Kuvassa opiskelijat kumoavat konvehdit muoteistaan.
Tällä kertaa valmistui minttutryffeli ja Baileys täytteisiä konvehteja.


Kurssin aikana opitaan valmistamaan monenlaisia koristeita mm. eläinhahmoja.
Kuvassa opiskelija valmistaa pientä kilpikonnaa.


Eksoottisien värisiä sammakoita valmistui myös.



Kurssin aikana opitaan eri tekniikoilla tehden mm. erilaisten kukkien valmistusta.

 Ruusujen,  neilikoiden, kallojen,
pionien, liljojen  ja  erilaisten lehtien valmistusta.

Opiskelijat kokosivat omat työnsä leivosrasioihin.
 Ensi viikolla jatkamme mm.  kallakukkien ja liljakukkien koristelua,
 kunhan kukat ensin saavat kuivua.


Mikä ilahdutti erityisesti opettajaa tällä viikolla?

Opiskelijoilla alkoi opetus aamuisin klo 8.00 -
mutta...mutta  Ihanat opiskelijat olivat aloittamassa työpäivää
 jo kello 7.50 siististi työvaatteet päällä.

Kiitos opiskelijat,  että teillä on opiskeluun motivaatio ja asenne kohdallaan!