sunnuntai 31. maaliskuuta 2024

Erilaisia leivoksia

Mangohyydykeleivokset on hyydytetty liivatteella. Kaunis pinta on saatu aikaan kuumahyytelöllä. Pinnalle on tehty kaunis suklaakoriste. Kondiittori-leipurin perustutkinnon aikana opitaan valmistamaan erilaisia leivoksia monipuolisesti.
Murotaikinapohjaiset pääsiäistipuleivokset olivat hyvin suosittuja koulumme myymälässä.
Suklaabebet on valmistetu murotaikinasta, täytteenä herkullinen passion täyte ja suussasulava kreemi. Kuorrutteena suklaa sekä kaunis pajunkissa koristelu.
Bebet voi tehdä pääsiäisajan kausituotteiksi erilaisia kuorruteita vaihdellen, kuten tässä keltaisella kuorrutteella on tehty.
Eräs suosikkileivoksista on rapea tuhatlehtileivos. Ihanan paahteiseksi paistettua voitaikinalevyä jonka välissä on raikas marjatäyte ja kermavaahto. Yksinkertaisen hyvää!
Tässä leivoksessa onkin sitten makeutta ja makua. Kyseessä on pätkisleivos, joka hävisi alta aikayksikön koulumme kahvilasta kun laitoimme sitä myyntiin.
Vahvan suklaan makuinen kuppikakku. Päällä suklaamoussea ja suklaakoristelu. Helppotekoinen ja varmaan suklaan ystäville hyvä vaihtoehto.
Kuumamarengista valmistetut banaani-vaniljatikkarit. Näitä voidaan tarjoilla lastenkutsuilla tai käyttää kakkujen koristeena. Tikkarit säilyvät pitkään suuren sokeripitoisuuden ansiosta.