perjantai 11. lokakuuta 2013

Suussasulavia suklaakonvehteja

Tummaa tryffeliä ja piparminttua sisältäviä  konvehteja.

Leipuri-kondiittorin opintoihin kuuluu konvehtien valmistus. Näiden konvehtien sisään on keitetty kermasta ja tummasta suklaasta herkullinen tryffelitäyte, joka on maustettu piparimintulla. Konvehteja valmistaessa opitaan temperoimaan suklaata. Konvehtien pinta kiiltää kauniisti, kun temperointi on tehty oikeaoppisesti. 

Kinuski-krokanttikonvehdit

Näiden konvehtien sisään keitettiin kinuski, ja sisään laitettiin myös hunajapaahdettua riisikrokanttia.

Mansikka-valkosuklaa täytteisiä konvehteja.

Näiden konvehtien väliin on keitetty kermasta ja valkosuklaasta täyte,  joka on maustettu mansikalla. 


Tumman tryffelin ja päärynän makuisia konvehteja.