Vaaleasta hiivaleipätaikinasta valmistimme pieniä cocktail-tuotteita.
Kuvassa
tuorejuusto-kinkkutäytteiset pienet pasteijat.
Täytteen maustoimme
tuoreella persiljalla, chilikastikkeella sekä juustoraasteella.
Samasta taikinasta valmistimme myös pitkänmallisen suolaisen piirakan.
Pienet juustococktail-palat.
Rapeasta voitaikinasta
valmistetut aurajuustonyytit ja paprika-juustonyytit
ovat monen
juhlapöydän kestosuosikkeja.
Nakkipiilot
Vaalea hiivaleipätaikina on kaulattu ohueksi soikeaksi levyksi
ja
sisään on pursotettu sinappia sekä tomaattisosetta.
Lisäksi sisälle laitettiin nakkeja ja
juustoraastetta.
Karjalaiset vatruskat
Perunasosepohjaiset pienet piiraat kätkevät
sisäänsä keitettyä riisiä ja voisulaa.
Pinta on paistamisen jälkeen
sivelty voilla.
Nämä ovat aivan ihanan pehmeitä pieniä suupaloja.
Lihapiirakat sisältävät herkullisen liha-riisitäytteen.
Lörtsyt täytettiin omenapala- sekä mustikkatäytteellä.