tiistai 31. maaliskuuta 2015

Suolaisia leivonnaisia

Oppisopimus-opiskelijoiden kanssa leivoimme erilaisia suolaisia tuotteita.


Vaaleasta hiivaleipätaikinasta valmistimme pieniä cocktail-tuotteita. 
Kuvassa tuorejuusto-kinkkutäytteiset pienet pasteijat. 
Täytteen maustoimme tuoreella persiljalla, chilikastikkeella sekä juustoraasteella.



 Samasta taikinasta valmistimme myös pitkänmallisen suolaisen piirakan.



  Pienet juustococktail-palat. 
Rapeasta voitaikinasta valmistetut aurajuustonyytit ja paprika-juustonyytit 
ovat monen juhlapöydän kestosuosikkeja.



 Nakkipiilot
Vaalea hiivaleipätaikina on kaulattu ohueksi soikeaksi levyksi 
ja sisään on pursotettu sinappia sekä tomaattisosetta. 
Lisäksi sisälle laitettiin nakkeja ja juustoraastetta.



 Karjalaiset vatruskat 
Perunasosepohjaiset pienet piiraat kätkevät sisäänsä keitettyä riisiä ja voisulaa. 
Pinta on paistamisen jälkeen sivelty voilla. 
Nämä ovat aivan ihanan pehmeitä pieniä suupaloja.



 Lihapiirakat sisältävät herkullisen liha-riisitäytteen.



  Lörtsyt täytettiin omenapala- sekä mustikkatäytteellä.