Joulu on ohitse ja olemme aloittaneet kevätlukukauden opiskelun.
3. vuosikurssin leipuri-kondiittorit aloittivat opintonsa suklaatöiden parissa.
Valmistimme erilaisia konvehteja sekä teimme suklaarasioita.
Konvehteja voi tehdä eri värisinä.
Sulatettuun kaakaovoihin sekoitetaan rasvaliukoista elintarvikeväriä
ja seosta pennselöidään konvehtimuotteihin.
Konvehtien valmistamisessa opitaan temperoimaan suklaa ja keittämään erilaisia täytteitä konvehdeille.
Nämä konvehdit täytettiin appelsiini- ja vadelmatäytteisiksi.
Kurssin aikana jokainen opiskelija valmistaa suklaarasian. Rasian suunnittelu alkaa kaavojen piirtämisellä ja suklaamassojen valmistuksella.
Jokainen rasia on yksilöllinen kädentaidon näyte.
Kaunis,
itsevalmistettu suklaarasia erilaisine käsintehtyineen konvehteineen
on upea lahjavaihtoehto
kaupasta ostetulle konvehtirasialle.