Testasimme uutta reseptiä leipuri-kondiittori opiskelijoiden kanssa.
Suklaa-appelsiinikeksipohjainen -
suklaakermahyydykkeinen-
suklaapeilipinnotteinen-
karamellisoituneiden appelsiinkuorien kera olevaa kakkua.
Kakkua maisteli opiskelijat ja monet opettajat..
"hyvää....tätä ostan jos tulee myyntiin"
"ei liian makea - hyvin sopii maut toisiinsa"
"kakun pinnoite ja rakenne on todella hyvät"
" voisi hieman lisätä ehkä appelsiinimarmeladia vaikka keksipohjan päälle - se olisi pieni makea ja pirteä lisä kakkuun...."
jne.
Kakkuihin keitettiin ns. "suklaapeilikuorrute".
Kuorrute jäähdytettiin ja kaadettiin kakun pinnalle.
Tämä kuorrute on ihana - niin, pehmeä ja hyvin
leikkautuva ja herkullisen makuinen.
Onhan se peilipinnoite....se onnistui todella hienosti.
Kakun pinnasta voi nähdä oman kuvansa.
Olette opiskelijat niin osaavia ja huolellisia töissänne,
että on aina ilo testata uusia reseptiä kanssanne.
Täytekakkujen pintakoristeeksi opiskelijat raastivat appelsiininkuoria
ja karamellisoivat kuoret keittäen niitä vahvassa sokerivedessä.
Tämän jälkeen kuoret siivilöitiin ja
leviteltiin leivinpaperinpäälle kuivumaan.