Kolmannen vuosikurssin leipuri-kondiittoriopiskelijat valmistavat
Erikoistuotteiden valmistus pientuotannossa opintojakson
aikana erilaisia kakkuja.
Kinuskikakkuja tehdessä on opittu useita eri asioita:
kakkupohjien valmistus
kostutusveden keittäminen ja maustaminen
kakun leikkaaminen ja täyttäminen
kakun kuorruttaminen kermalla ja kinuskilla
mantelilastujen paahtaminen
suklaakoristeiden valmistaminen
marsipaaniruusujen ja lehtien valmistaminen
koristepursotus
kakun pakkaaminen
tuote- ja hintalaskelman tekeminen.
Kakkujen aatelia
- Sacherkakkua.
Tällä kertaa koristelimme kakun reunan maukkaalla
Sacherkakkumurulla.
Sacherkakut pakattiin kirkkaisiin saranallisiin
muovisiin kakkurasioihin.
Raikkaita mandariinikermakakkuja valmistui
myös koulumme Eväsmestarin myymälään.
Suussa sulavaa Budapestkakkua.
Kakku rakentuu manteli-pähkinämarenkipohjien päälle.
Välissä on täyteläistä vanilja-kermatäytettä
sekä raikkaita hedelmiä.
Kakun pinnalle pursotettiin kermaa ja keitettyä suklaatryffeliä.
Kauniit ja herkät suklaakoristeet viimeistelevät kakut.
Raikkaita hedelmäkakkuja.
Kakut valmistettiin täysin laktoosittomiksi.