Pitihän niitä jo pikkusen tehdä.
Ihanan rapisevaa ja lehtevää torttutaikinaa.
Miten ensimmäiset joulutortut jo lokakuun alussakin voi maistua niin hyviltä.
Lehtitaikinasta valmistui myös herkullisia mansikkalehdyköitä.
Voisiko olla täydellisempi yhdistelmä - rapean lehtevään lehtitaikinan täytteenä elintarvikealan opiskelijoiden valmistamaa omenahilloa.
Lehtori Anna-Riitta Koski-Vähälän opastuksella ensimmäisen
vuoden elintarvikealan opiskelijat
keittivät tätä ihanaa hilloa,
jota käytimme omenaleivosten täytteeksi.
---------------------------------------------------
Mikä ilahdutti opettajaa tämän viikon aikana?
Erityisesti se, kun opiskelijoilta löytyy huumoria,
ja työsalissa on hyvä tunnelma töitä tehdessä.
Mieltäni lämmitti kun opiskelija kysyi
"Voisinko tuoda omenoita koululle,
kun niitä on tullut niin paljon kotimme omenapuihin eikä Nasupossu jaksa kaikkia syödä."
Saimme kolme isoa kassillista omenoita (kiitos Sinille), joista opiskelijat keittivät ihanaa omenahilloa.