Leipuri-kondiittoreiden viikko alkoi riisipiirakoiden valmistuksella.
Opiskelijat oppivat kaulaamaan piirakoita perinteisesti kaulintapulikkaa käyttäen.
Opintojen aikana valmistetaan piirakoita myös myös linjalla tehden.
Liha-riisitäytteisiä piirakoita.
Opiskelija oli aiemmin valmistanut maukkaita lihapiirakoita ja täytettä oli jäänyt vähän jäljelle.
Fiksu opiskelija kysyi, että "voisinko käyttää lihapiirakoiden jäljelle jääneen täytteen näihin piirakoihin".
Totta kai sen voi käyttää ja näin upeita pieniä liha-riisipiiraisia saatiin aikaiseksi.
Mitä tässä valmistuukaan?
Ohutta näkkileipätaikinaa juuri pistellään,
jonka jälkeen taikinalevy paloitellaan tasakokoiseksi paloiksi
ja paistetaan rapeaksi uunissa.