perjantai 6. marraskuuta 2020

Kaulattavien tuotteiden valmistus


                                  Kermasarvet käärittyinä kermasarvimuotteihin.


Tämän viikon aiheena olivat erilaiset kaulattavat tuotteet.  Opiskelijat oppivat tekemään erilaisia voi-, lehti-, wiener-, ja croissant taikinoita. Taikinakaulauksista valmistettiin niin makeita, kuin suolaisia tuotteita.

Keskiviikko olikin etäopiskelupäivä, jolloin opiskelijat tekivät kaulattavista tuotteista etätehtäväkoosteen. 

Ilokseni olen saanut huomata, että annetut etätehtävät palautetaan ajallaan ja huolellisesti tehtyinä. Kiitos ahkerat ja osaavat opiskelijamme!


Kermasarvet täytettiin vadelmamarmeladilla ja kermavaahdolla.
 
 
Sarvet  voi täyttää myös joulunaikaan
 luumumarmeladilla ja kermavaahdolla.


Wienertaikinat kuuluvat myös kaulattaviin tuotteisiin.

Kuvassa herkulliset pitkät kierrewienerit pakattuina myymälään vietäväksi.




Herkulliset lehtitaikinasta valmistetut omenalehdykät . 

Tuotteisiin tehdään tuoteselosteet ja hinntatiedot tarrakoneella.

 Tämä vaihe on myös tärkeä osa oppimista.