lauantai 28. marraskuuta 2020

Puolukkaista tuorejuustokakkua sekä kolmen suklaan kakkua


                                              Glaseerattu puolukka-valkosuklaakakku
 

Kokeilimme uusia kakkureseptejä. 

Testauksessa oli pirteänmakuinen puolukka-valkosuklaakakku.

 Tämä kakku oli todella raikkaan makuinen kakku,  jossa yhdistyi pirtsakka puolukka pehmän makuiseen vaniljaiseen valkosuklaatuorejuustoon.


Glaseeraus kakun pinnoitteeseen saadaan aikaiseksi liivatteen avulla, joka lisätään kermaan, glukoosisiirappiin tai kondensoituun maitoon.
 Glaseerausohjeita on hyvin monenlaisia esim. maitopohjaiset glaseeraukset ja  suklaapohjaiset glaseeraukset.
 
 

 Paistettu tuorejuustokakkua kolmella suklaatäytteellä.
Tämä kakku oli myös koeleivonnassa. 
 Kokeilemme uusia reseptejä,  jotta voisimme tehdä koulumme Eväsmestarin  kahvilaan erilaisia kakkuja asiakkaillemme.
Kakku oli ihana uutuusresepti, jota tulemme valmistamaan jatkossakin.



Kakun kuuluu olla sisältä pehmeän tahmainen. 
Päällä olevan suklaan tulee olla "valuva".
Ensitestauksen jälkeen opimme sen,
että kakkua pidetään uunissa vähemmän aikaa, 
 jotta kakusta tulee vieläkin mehemämpi ja tahmaisempi.