lauantai 25. helmikuuta 2023

Gluteenittomia Tiramisuleivoksia

Tässäpä on leivos joka sulaa sananmukaisesti suuhun. Leivokseen on valmistettu gluteeniton pohja. Täytteenä on täyteläinen kermainen philadelphia tuorejuusto, kermavaahto, kahvi ja kahvilikööri. Utuinen pinta tulee kaakaojauheesta. Pinnalle koristeeksi pursotettiin suklaatryffeliruusukkeet. Tuoreet mansikat viimmeisteltiin raikkaan makuisella hyytelöllä, jotta mansikoiden pinta säilyy kauniin näköisenä pitempään.
Leivoksia tehdessä on ensiarvoisen tärkeää tarkka hygienia, koska tuotteet ovat herkästi pilaantuvia elintarvikkeita. Leivosten leikkaaminen oikeaoppisesti on tärkeää, jotta leivokset ovat kauniita leikkauspinnoiltaankin. Tuotteiden tasakokoisuus on osa ammattitaitoa, joka on kondiittorin osattava.