Kuvassa laskiaispullia, joita valmistamme mansikka-kerma ja
mantelimassa-kerma täytteisinä.
Rahka-ja mustikkapiirakoita herkulliseen pullataikinapohjaan valmistettuina.
Herkkuwienereiden valmistus opetetaan
leipuri-kondiittoreille toisena opintovuotena.
Runebergintorttuja tehdessä opitaan tekemään herkullinen ja huokoisa torttutaikina. Taikina kaulataan kaulauskoneella haluttuun vahvuuteen ja tortturenkailla painetaan taikinasta palat pellille. Tortut paistetaan ja kostutetaan keitetyllä sokerivedellä, joka on maustettu rommi-aromilla. Pintaan pursotetaan vadelmatäytettä ja tomusokeri-vesi kuorrutetta.
Runebergin tortut pakataan rasioihin, jotka ovat juuri näille tuotteille valmistettuja. Rasiat ovat tarpeeksi korkeita ja pohja on uurrettu tortun pohjan mukaiseksi.
Babat ovat pääsiäisajan tuotteita. Makeasta hiivataikinasta valmistetaan metallisissa vuokissa korkeita pullia. Pullat kostutetaan paiston jälkeen sokerivedessä, jossa on sitrushedelmien mehua. Pinta kuorrutetaan sokeripomadalla ja päälle asetetaan kirsikanpuolikas.
Babat pakataan niille tarkoitettuihin korkeisiin ja pohjauurrettuihin rasioihin.
Taustalla mureita simpukkaleivoksia joissa on herkullinen ananasgreippitäyte.