tiistai 7. toukokuuta 2013

Viljaista

Maamme leipäkulttuuri on erittäin rikas ja monipuolinen. Entistä monipuolisemmaksi se on muuttunut muista maista tulevilla "uusilla tuulilla" ja erilaisia raaka-aineita käytten. Opintojen aikana teemme erilaisia leipiä. Näissä leipäkuvissa on valmistettu erilaisia vaaleita leipätaikinoita ja eri työtekniikoita käyttäen saatu herkullisia leipiä.


Erilaisin pintaviilloin ja jauhottamalla leivän pinta saadaan helposti näyttäväksi.



Polakoita, korileipiä, unikonsiemenleipiä, rinkelileipiä...



 Leipiä tehtäessä muuntelumahdollisuuksia on rajattomasti.




Kauraleipää, ruukkuleipää, bageleita, sämpylöitä ja välimeren leipiä.





Erilaisia täytteellisiä patonkeja pesto-valkosipuli-voitäytteellisinä 
sekä yrttipatonkeja ja rieskoja.