maanantai 26. elokuuta 2013

Unelmakääretortut



Unelmakääretorttujen valmistuksessa opitaan kääretorttupohjien 
ja suklaa-kermahyydykkeen valmistus. 
Kääretottujen väliin laitetaan reilusti herkullista täytettä käyttäen isoa palettiveistä. 

Täytteen määrä punnitaan torttuihin, jotta saadaan tasalaatuisia tuotteita. 
Muhkeiden unelmakääretorttujen käärimisessä opitaan oikea käärimistapa, 
jotta täyte pysyy sisällä siististi.



 Kääretortut pakataan tukipahveihin ja muovisiin rasioihin. 
Tuotteille laaditaan tuoteselosteet sekä hintalaskelma. 
Kääretortut viedään sen jälkeen koulumme myymälään kylmävitriineihin.


Unelmakääretortut voidaan pakata myös pahvisiin ikkunallisiin leivosrasioihin. Kääretortun pohjalle asetetaan tukipahvi, jotta torttu on kätevä asettaa rasiaan sen rikkoutumatta.




Kääretorttujen pinnan voi koristella kaakaojauheella koristesabluunaa käyttäen.



Nämä suklaa-vadelma kääretortut leikattiin hieman pienemmiksi paloiksi ja pakattiin saranallisiin pakkausrasioihin. Kääretorttujen alle asetettiin kakkupaperi, jossa on rasvaahylkivä pintakäsittely. Tällainen kakkupaperi pysyy pitkään kauniina eikä päästä rasvaa läpi.