Unelmakääretorttujen valmistuksessa opitaan kääretorttupohjien
ja
suklaa-kermahyydykkeen valmistus.
Kääretottujen väliin laitetaan reilusti
herkullista täytettä käyttäen isoa palettiveistä.
Täytteen määrä punnitaan torttuihin, jotta saadaan tasalaatuisia tuotteita.
Muhkeiden unelmakääretorttujen käärimisessä opitaan oikea käärimistapa,
jotta täyte pysyy sisällä siististi.
Kääretortut pakataan tukipahveihin ja muovisiin rasioihin.
Tuotteille
laaditaan tuoteselosteet sekä hintalaskelma.
Kääretortut viedään sen
jälkeen koulumme myymälään kylmävitriineihin.
Unelmakääretortut voidaan pakata myös pahvisiin ikkunallisiin leivosrasioihin. Kääretortun pohjalle asetetaan tukipahvi, jotta torttu on kätevä asettaa rasiaan sen rikkoutumatta.
Kääretorttujen pinnan voi koristella kaakaojauheella koristesabluunaa käyttäen.
Kääretorttujen pinnan voi koristella kaakaojauheella koristesabluunaa käyttäen.
Nämä suklaa-vadelma kääretortut leikattiin hieman pienemmiksi paloiksi ja pakattiin saranallisiin pakkausrasioihin. Kääretorttujen alle asetettiin kakkupaperi, jossa on rasvaahylkivä pintakäsittely. Tällainen kakkupaperi pysyy pitkään kauniina eikä päästä rasvaa läpi.