sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Kentakialaisia kakkuja ja Ambrosiankakkuja


Kentakialainen kahvikakku on kahvikakkujen parhaimmistoa.
Voihin valmistettu kakku  sisältää runsaasti rusinoita ja mantelirouhetta. Pintakuorrutus on valmistettu paahdetusta sokerista ja kermasta sekä tomusokerista. Kuorrutteen pinnalle on paineltu runsaasti paahdettuja mantelilastuja.
Tämä kakku on useiden juhlien suosikki!


Samasta kakkumassasta kokeilimme valmistaa kentakianleivoksia. Leivokset olivat kiva uusi tuote, jota ei oltu aiemmin kokeiltu.


Herkullisia Ambrosiankakkuja. Sitruunan ja suklaanmakuisia kakkuja  valmistui panimopuolen poikien valmistamana. He valmistivat kerralla useita kymmeniä kakkuja ja oppivat näin ollen sarjatyöskentelyä.