Käpykakkuja teemme useita kakkuja kerralla.
Käpykakkuja tehdessä opitaan valmistamaan suussa sulava suklaakreemi,
jota laitetaan kakun väliin vadelmatäytteen kanssa.
Suklaa-ambrosia kakut opitaan valmistamaan sarjatyönä.
Kakun kostuttaminen, pinnoittaminen ja koristelu voi
vaihdella
juhlapäivän mukaisesti.
Kuvassa olevat kakut on koristelu
äitienpäiväkakuiksi.
Kermakakut ovat perustäytekakkuja, joita valmistetaan jokaisena
opintovuotena.
Samalla opetellaan erilaisia kakun koristelutapoja.
Näissä kakuissa harjoiteltiin kermapursotuksen tekemistä.
Bannoffee kakut ovat herkullisia kakkuja.
Kakut ovat keksimurupohjalla, kinuskilla, banaanilla ja kermavaahdolla täytettyjä.
Kakut ovat pakattu asianmukaisiin rasioihin ja jokaiselle tuotteelle
Kakut ovat pakattu asianmukaisiin rasioihin ja jokaiselle tuotteelle
laaditaan tarkka tuoteseloste ja hinta laskelma.
Suklaa-vadelma hyytelökakut odottavat pakkaamista ja tuoteselosteiden
laatimista. Hyytelökakkuja opitaan valmistamaan kahdella tavalla,
liivatteella sekä erilaisilla hyydykejauheilla hyydyttäen.
Kuvassa
kermainen hedelmäkakku 60 hengelle.
Tämän kakun valmistamisessa opitaan valmistamaan
suuriin kakkuihin käytettävää pannupohjaa, kakkusahaa,
kostuttamaan kakkupohjat
riittävän kosteaksi,
täyttämään kakut raikkailla hedelmätäytteillä ja
koristelemaan kakku kauniisti hedelmillä.
Leipuri-kondiittorin opinnoissa valmistamme erilaisia täytekakkuja.
Leipuri-kondiittorin opinnoissa valmistamme erilaisia täytekakkuja.
Kuvassa suklaatryffelillä ja
aprikoosimarmeladilla
täytetty sacherkakku.
Koristelu on tehty
suklaatryffelikuulin ja spritsauskoristein.
Isäinpäiväksi valmistimme pieniä vadelmahyydykekakkuja. Kakkuihin valmistettiin sokerikakkupohja ja rengasvuoat asetettiin pohjan päälle. Rengasvuoat täytettiin
herkullisella vadelma-kermahyytelöllä. Kakut hyytyivät vuorokauden, jonka jälkeen päälle valutettiin raikas vadelmahyytelö. Kakut koristeltiin lopuksi hedelmillä.
Herkulliset brita-kakut ovat monen asiakkaan suosikki kakkuja. Pohja valmistetaan kahvikakkumassasta, jonka päälle levitetään marenkivaahto. Pohjat paistetaan, jäähdytetään ja täytetään kermalla ja marjoilla. Pinnalle sihdataan tomusokeria ja kakku leikataan halutunkokoisiksi kakuiksi. Kakut pakataan muovisiin suorakaiteenmuotisiin saranarasioihin.