lauantai 24. tammikuuta 2015

Erilaisia munkkeja ja donitseja



Teimme yhden koulupäivän ajan erilaisia munkkeja. 
Seuraavassa kuvasarjassa on  erilaisilla täytteillä ja kuorrutteilla tehtyjä munkkeja.


Päivän päätteeksi kokosimme kaikki munkit riviin ja tarkastelimme munkkien rakennetta, makua ja näköä.



Vadelmatäytteisiä suklaatyynymunkkeja,
 hasselpähkinätryffelikuorrutteisia munkkeja
sekä rinkilämunkkeja kinuskikuorrutteella.



Vaniljakreemi-kermatäytteiset munkit on kuorrutettu
banaanikuorrutteella ja maitosuklaalla.



Appelsiini-suklaakuorrutteiset käärmemunkit.



Suuria rinkilämunkkeja sekä vähän pienempiä rinkiämunkkeja.


Pyöreitä hillomunkkeja, tikkumunkkeja, pieniä kuulamunkkeja ja possumunkkeja.


Vaniljatäytteisiä kääremunkkeja,
 suklaamunkkeja nomarelli ja kookoslastukoristeltuina.


Vadelmatäytteellä ja kermavaahdolla täytetyt munkit.

Valmistimme myös wienermunkkeja wienertaikinasta,
jotka täytimme vaniljakreemillä ja vadelmatäytteellä.


Wienertaikinasta valmistettua rengasmunkkeja
 kinuski- ja suklaaraidoituksella.


Valmistimme myös erilasia donitseja.
Donitsit pinnoitettiin sokerilla ja sokeri-kaneliseoksella.


Kuorrutteellisia donitseja sekä sokeroituja donitseja.