Mustikkaruis-unelma
1.vuosikurssin opiskelijoiden valmistamaa jälkiruokaa,
joka oli tavattoman hyvää ja koottu kauniisti annospikareihin.
Resepti ruisunelmaan
15 annosta
200 g vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
400 g maitorahkaa
30 g hienoa sokeria
5 g vaniljasokeria
Ruismuruseos
100 g pehmeää voita
50 g sokeria
90 g ruisjauhoja
2 g kardemummaa
Annoksen pohjalle
300 g Valion mustikkakeittoa
Valmista ruismuru.
Sulata voi ja sekoita siihen kuivat aineet.
Levitä leivinpaperoidulle pellille ja paista 175 asteessa n. 10 minuuttia.
Vaahdota vaniljakastike vaahdoksi ja lisää siihen sokeri ja rahka.
Kokoa jälkiruoka kauniisiin jälkiruokamaljoihin.
Annoksen pohjalle tulee mustikkakeittoa ja sen päälle valuta vaniljakastikerahkaseosta.
Annoksen pinnalle murustele ruismuruseosta.
Ihana jälkiruoka on valmis!
Ohje on peräisin Valion resepteistä.
1.vuosikurssin opiskelijoiden valmistamaa jälkiruokaa,
joka oli tavattoman hyvää ja koottu kauniisti annospikareihin.
Resepti ruisunelmaan
15 annosta
200 g vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
400 g maitorahkaa
30 g hienoa sokeria
5 g vaniljasokeria
Ruismuruseos
100 g pehmeää voita
50 g sokeria
90 g ruisjauhoja
2 g kardemummaa
Annoksen pohjalle
300 g Valion mustikkakeittoa
Valmista ruismuru.
Sulata voi ja sekoita siihen kuivat aineet.
Levitä leivinpaperoidulle pellille ja paista 175 asteessa n. 10 minuuttia.
Vaahdota vaniljakastike vaahdoksi ja lisää siihen sokeri ja rahka.
Kokoa jälkiruoka kauniisiin jälkiruokamaljoihin.
Annoksen pohjalle tulee mustikkakeittoa ja sen päälle valuta vaniljakastikerahkaseosta.
Annoksen pinnalle murustele ruismuruseosta.
Ihana jälkiruoka on valmis!
Ohje on peräisin Valion resepteistä.
Mustikkapiirakoita
Toisen vuosikurssin opiskelijat valmistivat
murotaikinapohjaisia mustikkapiirakoita.
Täytteenä herkullista kermasmetanaa sekä kermaviiliä.
Toisen vuosikurssin opiskelijat valmistivat
murotaikinapohjaisia mustikkapiirakoita.
Täytteenä herkullista kermasmetanaa sekä kermaviiliä.