perjantai 25. marraskuuta 2016

Leipuri-kondiittorit ahkeroivat työsalissa




Kermaisia hedelmäkakkuja.
Leipuri-kondiittoriopiskelijat valmistavat
erilaisia täytekakkuja asiakkaiden tilauksiin sekä
 koulumme Eväsmestarin myymälään.

 Saisiko olla ihanaa kermakakkua?


Ammattikoulun elintarvikealan linjan opinnot antavat vankan pohjan erilaisiin työtehtäviin.

Opiskelijat jotka ovat valmistuneet linjaltamme ovat työllistyneet esim.
-leipomoihin
- pitopalveluyrityksiin
- kahviloihin
- elintarvikealan tehtaisiin
- kaupan elintarvikeosastoille
- ravintoloihin
-  perustaneet oman yrityksen
jne.

Useat opiskelijat ovat jatkaneet opintojaan esim. ammattikorkeakouluihin....




Herkullista omenahyvettä!

Tämän jakson aikana Eväsmestarin myymälään valmistuu mm. erilaisia leivoksia.
Omenahyve sisältää mureaa murotaikinaa ja pehmeää sokerikakkua,
 omenatäytettä ja omenalohkoja sekä
kermaista vaniljakreemiä.
Pinnalle pursotetaan italialaista marenkia.
Taivaallisen hyvää!

Kuvassa valmistuu ihanaa vaniljabostonkakkua. 
Opiskelijat ovat kaulanneet pitkän hiivataikinakaulauksen,
 jonka täytteeksi tulee täyteläistä vaniljakastiketta.

Koulussa opitaan käyttämään erilaisia leipomon koneita ja laitteita
sekä käsittelmään isojakin taikinakaulauksia.

Voihin valmistetut herrasväenpikkuleivät ja kaneliässät 
sujahtavat pikkuleipäpusseihin.
Kaikki linjallamme valmistetut tuotteet pakataan asianmukaisiin elintarvikeisiin soveltuviin pakkauksiin.
Elintarvikkeiden pakkaamista tehdään jokaisena koulupäivänä, jolloin olemme koulun leipomossa töissä.