Leipuri-kondiittorin ammattiopintoja rytmittää erilaiset tapahtumat ja juhlapyhät.
Tämän viikon aikana valmistettiin erilaisia itsenäisyyspäivän leivoksia, pullia, pikkuleipiä ja täytekakkuja.
Kuvassa valkosuklaakuorrutteiset buseeleivokset.
Pehmeät hyytelöleivokset, joissa maistuu aprikoosi ja kermainen toffeetäyte.
Helpot lippupullat.
Tavallinen pikkupullataikina on kaulattu 8 mm:n ja leikattu suorakaiteen muotoiseksi.
Paistamisen jälkeen pullat on kuorrutettu valkealla pomadalla ja spritsattu sininen lippukuvio.
Ihanat lippupiparit.
Itsenäisyyspäivä ajoittuu pikkujoulun aikaan, jolloin voi hyvin tarjota pipareita, joissa on itsenäisyysteema koristelu.
Marenki-kreemipalloja.
Nämä herkut sopivat myös loistavasti itsenäisyyspäivän kahvituksiin.