perjantai 5. joulukuuta 2014

Lakritsatoffeeta ja vanhan ajan toffeeta

Elintarvikealan perustutkinnon aikana valmistetaan myös erilaisia makeisia. 
Tällä viikolla valmistimme lakritsatoffeeta.

Makeiset pakattiin krokopusseihin ja pussit kietaistiin punaisella joulunarulla kiinni. 
Itse valmistetut toffeemakeiset voisi olla  konditorioiden ja kahviloiden valikoimissa enemmänkin esillä.


Valmistimme myös vanhan ajan toffeeta - nämä makeiset saivat monta ystävää......
kun oli makeisten leikkausvaihe menossa aika useat opiskelijat kulkivat ohitse ja kuiskasivat "saako maistaa?". Totta kai sai maistaa ja pitääkin maistaa. 
Näin saadaan arvokasta tietoa onko toffeen maku/rakenne kohdallaan.


Nämäkin makeiset pakattiin krokopusseihin. 
Teimme aika pieniä pakkauksia ja laitoimme 1 e pussin hinnaksi.