sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Illanistujaisiin suolapaloja


Valmistimme pieniä suolapaloja torttutaikinasta.

Maistellessa näitä leivonnaisia kuului seuraavia kommentteja

"helppoja valmistaa ja tosi maukkaita"
"näitähän tulee syötyä huomaamatta aivan liikaa"
" helppoja muunnella erin makuisiksi tuotteiksi" 

RAPEAT SNACKSIT 

torttutaikinaa
kananmunaa voiteluun
aurajuustomurua tai juustoraastetta
paprikajauhetta 
yrttimausteita

1. Kaulaa torttutaikina 3 mm:n vahvuiseksi.
2. Voitele kaulauksen pinta kananmunalla.
3. Ripottele aurajuusto/juustoraaste  päälle.
4. Ripottele haluamasi mausteet pinnalle.
5. Kaulaa hellästi aurajuustomuru/mausteseos kiinni taikinaan 
(jos tätä ei tehdä, aurajuustomuru varisee pois, kun leikkaat paloiksi taikinaa).
6. Leikkaa taikinapyörällä 3 cm:n kokoisiksi neliöiksi.
7. Paista 220 asteessa n. 8 minuuttia kauniin kullanruskeiksi.