Leipuri-kondiittori opintojen aikana opitaan valmistamaan monenlaisia pikkupullia.
Nämä pullat valmisti leipurin oppisopimuskoulutuksessa olevat opiskelijat.
Nämä pullat on valmistettu kaulaamalla taikina 6 mm:n vahvuiseksi. Tämän jälkeen on painettu sydänmuotilla pullia. Pinta on voideltu kananmunalla ja sen jälkeen pulla on painettu väriraesokeriin.
Nämä pullat on erittäin nopeita valmistaa. Sydänmuotilla voidaan tehdä pieniä sydänpullia tai vähän suurempia - tilanteeseen sopivia.
Vinkki!
Erilaiset piparimuotit sopivat pullataikinan muoteiksi hyvin. Eläinmuoteilla, muumimuoteilla jne. saadaan lastenkutsuille kivoja pikkupullia.
Perinteiset joulupullat erilaisine muotoineen kuuluu leipuriopiskelijan opintoihin.
Kääremepullat ovat nopeita ja mukavia leivottavia.
Jokainen kääreme on oma yksilönsä ja saa kiermurella miten tahtoo.
Kierrekranssit. Nämä pullat sisältävät herkullista rahka-kermatäytettä.
Nämä herkulliset pullat kätkevät sisäänsä suklaata, rusinoita ja vaniljakastiketta.
Pullan pinnalle on spritsattu valkosuklaata.
Todellisia joulunajan herkkupullia!
Raesokerilla koristeltu pikkupulla.
Ehkä eniten valmistettu pikkupullamuoto leipomoissa ja kotikeittiöissä.
Kierrepullat.
Erilaisine täytteineen solmun muotoon pyöräytetyt pullat ovat myös hyvin suosittuja.
Hillosilmäpullat.
Pulliin on muistettava valita aina paistonkestävää täytettä.
Kuvassa on mansikka- ja mustikkapullia.
Suomessa tehdään hyvin monenlaisia pullia ja pitkoja.
Pullatuotteita ei tehdä läheskään kaikissa maissa - ainakaan siinä laajuudessa kuin meidän kotimaassamme.