Leipuri-kondiittori opintojen aikana valmistetaan monenlaisia pitkoja. Tällä kertaa valmistimme täytteellisiä marjapitkoja.
Kun erä leivontatuotteita valmistuu, halkaisemme aina yhden valmiin tuotteen ja tarkastelemme rakennetta, kypsyyttä ja makua. Täytepitko on kypsä ja maku oli herkullinen.
Marjainen täytepitko on saanut suojaavan pakkauksen. Tukipahvi pitkon alla helpottaa tuotteen nostossa ja estäää pitkon katkeamisen. Saranallinen kirkas muovirasia sopii hyvin pitkolle, koska tuote näkyy siitä asiakkaalle hyvin ja pitkon pintakoristeet säilyvät ehjinä.
Pitkoa, jonka pinta on marja/hedelmä koristeltu ei saa pakata pussiin, koska pussissa koristeet heti menevät huononnäköiseksi ja pussi tahraantuu.
Raikkaat mandariini-kirsikkapitkot valmistettiin samalla kertaa kuin marjapitkotkin.
Halkaistusta hedelmäpitkosta näkyy, että se on kypsä, rakenne on hyvä ja maku herkullinen.
Valmiit hedelmäpitkot on valmis siirrettäväksi koulumme myymälän kylmävitriiniin.
Vanilja-toffeepitkot odottavat rasiaan pakkaamista. Nämä pitkot ovat hyvin suosittuja koulumme myymälässä.
Raikkaat mandariini-kirsikkapitkot valmistettiin samalla kertaa kuin marjapitkotkin.
Halkaistusta hedelmäpitkosta näkyy, että se on kypsä, rakenne on hyvä ja maku herkullinen.
Valmiit hedelmäpitkot on valmis siirrettäväksi koulumme myymälän kylmävitriiniin.
Vanilja-toffeepitkot odottavat rasiaan pakkaamista. Nämä pitkot ovat hyvin suosittuja koulumme myymälässä.