lauantai 16. elokuuta 2014

Pursotettavat pikkuleivät


Kolmannen vuosikurssin leipuri-kondiittori opiskelijat pursottivat erilaisia pikkuleipiä.
Kertasimme aiemmin opittuja asioita mm.kuinka valmistetaan helposti pursotettava pikkuleipämassa, miten pikkuleivistä tulee tasakokoisia ja millaisia erilaisia pursotusmalleja on olemassa ja kuinka pikkuleivät pitää paistaa ja pakata.


Pikkuleivät pakattiin saranallisiin rasioihin ja tuotteelle laadittiin tuoteseloste sekä hintalaskelma.


Osa pikkuleivistä pakattiin kirkkaisiin selloffaanipusseihin.  Opiskelijat valmistivat  pikkuleipiä koulumme Eväsmestari myymälään.
 Myymälä on ollut kesänajan kiinni, mutta koulu on alkanut ja myymäläkin avataan jälleen.

Eväsmestari myymälä avataan tiistaina 19.8. klo 15.00. Tervetuloa ostoksille.

Myymälässä on ensimmäisen viikon aikana myytävänä mm. erilaisia wienereitä, pullapitkoja, ruisleipiä, pikkuleipiä, jälkiruokia, salaatteja ja pizzaa.